8.8 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSÜhisgümnaasiumi taga avati Pinotexi treeningplats

Ühisgümnaasiumi taga avati Pinotexi treeningplats

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Rapla ühisgümnaasiumi tagusel muruväljakul avati uus treeningväljak, mis kannab Akzo Nobel Baltics AS-i ühe kaubamärgi järgi nime Pinotexi treeningplats.
Pidulik tseremoonia ja lindilõikamine oli kolmapäeva, 13. juuni pärastlõunal. Sõnavõttudega esinesid Akzo Nobel Baltics AS-i juhatuse liige Elena Past, Rapla vallavanem Piret Minn ja ühisgümnaasiumi direktor Tõnis Blank.
Uus treeningplats on mõeldud kõigile, kes soovivad seal treenida. Samuti on see mõeldud kooliõpilastele kehalise kasvatuse tundide sisustamiseks. Direktor Tõnis Blank rääkis oma sõnavõtus, et ettepanek rajada kooli juurde treeningplats jõudis temani paar kuud tagasi. “Mul on hea meel, et just meie kooli õuele tuli nüüdisaegne treeningnurgake,” sõnas Blank.
Akzo Nobel Baltics AS-i juhatuse liige Elena Past selgitas, et platsi nimi tuleb sellest, et nende ettevõttes tähistatakse tänavu Pinotexi aastat. Rapla vallavanem Piret Minn ütles, et treeningplatsi avamine on tema jaoks eriline hetk, mis seob kokku praeguse ning eelmise tööalase elu. Enne vallavanemaks hakkamist töötas ta just Akzo Nobel Baltics AS-is.
Uus treeningplats koosneb viiest atraktsioonist ning neile lisaks rajati ka infotahvel. Platsil saab teha erinevaid jõuharjutusi. Seda demonstreerisid neli sportlast Eesti tänavaspordi föderatsioonist, kes olid selle jaoks spetsiaalselt Tallinnast kohale tulnud. Muusikalisi vahepalasid pakkus avamisel ansambel The Notes. Pealtvaatajaid oli kolmapäevasel üritusel ligikaudu nelikümmend.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused