11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSEsmaspäevast on Rapla kesklinna liiklus ümber korraldatud

Esmaspäevast on Rapla kesklinna liiklus ümber korraldatud

Katri Reinsalu.

See, et Rapla keskväljaku ehitus toob endaga ühel hetkel kaasa vajaduse liiklus keskväljaku piires Tallinna maanteel sulgeda, on olnud teada juba mõnda aega. Nüüd ongi ehitustöödega märkamatult sellesse etappi jõutud ning esmaspäevast suletakse ajutiselt umbes saja meetri pikkune lõik Rapla kultuurikeskusest kuni rajatava keskväljaku piirini.
Ametlik ümbersõit korraldatakse Välja tänava ja Viljandi maantee kaudu. Mõistagi peavad uue asukoha leidma ka keskväljaku ääres asuvad „Kesklinna” bussipeatused. Need hakkavad paiknema Viljandi maantee alguses. Täpne asukoht oli teisipäevase seisuga veel veidi lahtine.
Mõningaste ebamugavustega tuleb arvestada ka jalakäijatel, kes Tallinna maantee äärseid kõnniteid ajutiselt kasutada ei saa.
Ehitustegevusest tulenevad ebamugavused kestavad umbes kuu aega, sest liiklus jääb esialgsete plaanide kohaselt suletuks kuni 3. augustini.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused