13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
RSMärjamaa volikogu ei toetanud Hobulaiu puhkebaasi võõrandamist

Märjamaa volikogu ei toetanud Hobulaiu puhkebaasi võõrandamist

Stina Andok.

Volikogu ühe liikme ettepanek Märjamaa vallale kuuluv Hobulaiu puhkebaasi kompleks müüki panna volikogus toetust ei leidnud.
Märjamaa volikogu liige Ago Kirsipuu tegi ettepaneku müüa enampakkumisel Sauna ja Riksu kinnistud, millel asub Hobulaiu puhkebaas. Kirsipuu esitatud eelnõu seletuskirjas on öeldud, et puhkebaasi kompleks ei ole Märjamaa vallale vajalik ning sellise puhkebaasi pidamine ei ole kohaliku omavalitsuse ülesanne.
25. aprillil arutas seda teemat Märjamaa vallavalitsus oma istungil, mille tulemusel tehti ettepanek esitada volikogule baasi kasutegurid. 13. juunil toimunud majandus- ja eelarvekomisjoni istungil tõi volikogu liige Raivi Laaser asja arutades välja, et vallal on palju selliseid objekte, mis on tegelikult antud vallale üle pidamiseks, mitte müümiseks.
„Sellised on rahvamajad, koolimajad. See asutus on samasuguses staatuses. Me teame selle ajalugu, see on tulnud EPT-st kingitusena vallale,” põhjendas ta komisjonis. Komisjoniliikmetest kuus hääletas eelnõu vastu ning üks poolt.
Volikogu istungil ei leidnud eelnõu samuti toetust. Teemat isegi ei arutatud. Kõik tol hetkel veel istungil viibinud kolmteist volikogu liiget hääletas eelnõu vastu.

5 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare