25 C
Rapla
Reede, 1 juuli 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: Rapla keskväljaku liiklus on suletud

Katri Reinsalu: / Fotod: Siim Solman.

Rapla keskväljaku tööd on jõudnud etappi, mis nõuab liikluse ümber suunamist. Plaanide kohaselt pidi autoliiklus juba esmaspäevast Viljandi maantee ja Välja tänanva kaudu keskväljakust mööda minema. Nädala kahel esimesel päeval õnnestus aga autojuhtidel kohati veel Tallinna maantee täies mahus läbida. Kolmapäevaks on tee aga üles võetud ja kõikidel juhtidel tuleb arvestada ümbersõiduga. Aiaga piiratud alasse jääb Veteranide park, kultuurikeskuse kõrval olev väljak ning umbes sajameetrine lõik Tallinna maanteest, mis nende kahe vahele jääb.

Nädala algusest on ümber suunatud ka bussiliiklus. Kesklinna bussipeatus asub ajutiselt vallamaja ees. Veidi pikema ringiga tuleb arvestada ka jalakäijatel, kes peavad oma käigud ümber aiaga piiratud ehituspiirkonna sättima. Esialgsete plaanide kohaselt tuleb ümberkorraldustest tulenevate ebamugavustega arvestada kuni 3.augustini.

No Images found.

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised