spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
RSJärvakandi naised tõid O-I Euroopa jalgpalli karikavõistlused Eestisse ja võitsid seal...

Järvakandi naised tõid O-I Euroopa jalgpalli karikavõistlused Eestisse ja võitsid seal aastal 3. koha

Kersti Vannas

30. juunil peeti Tallinnas Lilleküla staadionil O-I Euroopa kaheksandad jalgpalli karikavõistlused.
Tänavune võistluspaik oli Eesti, kuna eelmise aasta karikavõistlused võitis Eesti naiskond O-I Production Estonia AS-ist Järvakandist. Turniir peetakse igal aastal erinevas kohas ja selle korraldavad eelmise aasta võitjad.
O-I jalgpalliturniir on O-I Euroopa igasuvine traditsioon, millega tuuakse kokku juhtiva globaalse klaasitootja töötajad üle kogu Euroopa. Pablo Vercelli, O-I Euroopa personalivaldkonna asepresident, kinnitab: “Ma olin põnevil, et sain kolleegidega kohtuda ja O-I karikaturniiril mängida. Kogu O-I töötajaskond jagab kirge klaasitootmise vastu ja on oma tööle väga pühendunud, lisaks ühendab meid tugev kogukonnatunne.”Jalgpalliturniir on O-I töötajate seas äärmiselt populaarne ja tegu on aasta ühe oodatuima sündmusega. Üht riiki saab esindada vaid üks meeste ja üks naiste võistkond. Mõned riigid korraldavad finaalturniiriks ka poolfinaale. Turniiri viivad läbi vabatahtlikud ja see edendab omakorda ettevõtte globaalset meeskonnatööd – eelmiste aastate ettevalmistusmeeskonnad toetavad järgmise aasta korraldajaid. Eestlasi aitas võistluse korraldamisel Poola meeskond, kes võõrustas 2016. aasta karikavõistlusi.
Jalgpall ühendab O-I erinevate tasandite ja ametipositsioonide inimesi. Eelmisel aastal võitnud Eesti naiste võistkonna mängijad esindavad seda mitmekesisust ilmekalt. Nende seas on pakendajaid, labori- ja hankespetsialiste, kvaliteeditehnikuid ja -juhte. Nende hulgas on uusi töötajaid ja töötajaid, kes on O-I-s töötanud enam kui 25 aastat. Võistlusest võttis osa 300 mängijat 18 meeste ja 9 naiste võistkonnas Eestist, Poolast, Šveitsist, Ungarist, Prantsusmaalt, Itaaliast, Inglismaalt, Šotimaalt, Tšehhi Vabariigist ja Hollandist. Eestist osales kaks võistkonda: üks meeskond ja üks naiskond. Võistlused võitis naiste grupis Holland ja meeste grupis Saksamaa. Eesti naised tulid auväärsele kolmandale kohale.O-I Production Estonia AS on suurepärane tööandja. Ettevõtte töötajaid hoitakse ja väärtustatakse. Michael Prechtl, Põhja- ja Kesk-Euroopa riikide grupi juht sõnab: “O-I-s pöörame palju tähelepanu sellele, et meie tehased oleks suurepärane koht, kus töötada. Peale karjääri arendamise ja väljaõppe pakume töötajatele võimalust osa võtta sellistest üritustest nagu O-I jalgpalli karikavõistlused.”
Sama kinnitab ka Ethel Moora, O-I Eesti personalijuht, kes oli ka üks tänavuse karikavõistluse korraldajatest: “Asi ei ole ainult jalgpallis. Tegu oli suure meeskonna- ja pereüritusega. Meie võistkondi tulid toetama paljud meie töötajad ja nende pereliikmed.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused