9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSEM-ilt naiskorvpalluritele-seeniorsportlastele kuus hõbemedalit

EM-ilt naiskorvpalluritele-seeniorsportlastele kuus hõbemedalit

Leili Kaas / Foto: erakogu.

Rapla naiskorvpallurid-seeniorsportlased olid edukad FIMBA Maxibasketball Euroopa meistrivõistlustel juuni lõpus ja juuli alguses Sloveenias Mariboris. Eesti korvpallivõistkonnad komplekteeriti eri piirkondadest.
35-aastaste vanusegrupis esines Raplast Reelika Laas. 50-aastaste vanusegrupis oli põhituumik Raplast – Marelle Drell, Kaili Sillamaa, Kersti Petjärv, Margit Konno. 55-aastaste vanusegrupis kuulus Eesti naiskonda Tiiu Kosk. Kõik nimetatud vanusegruppide võistkonnad saavutasid teise koha ja võistlejad teenisid hõbemedali. Järgmisel aastal toimuvad maailmameistrivõistlused Soomes Espoos.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused