14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSOmniva ja ajaleht Postimees otsivad Eesti ilusaimat postkasti

Omniva ja ajaleht Postimees otsivad Eesti ilusaimat postkasti

Raplamaa Sõnumid / Foto: Omniva.

Omniva (Eesti Post) otsib Eesti ilusaimat postkasti. Neid, kes soovivad konkureerida, on kutsutud üles saatma pilte oma kodu kaunistavatest postkastidest, et nii tähistada Eesti 100 aasta juubelit.

Oodatud on pildid olemasolevatest silmapaistvatest postkastidest, kuid võib ka meisterdada täiesti uue omanäolise postkasti. Et meisterdamine lihtsamini läheks, on Omniva teinud valmis ka postkasti joonise ja abistava video. Inspiratsiooni ammutamiseks võib jälgida ka Omniva Facebooki ja Instagrami lehte, kus aeg-ajalt postitatakse postkastide pilte.
Selleks, et postkastide meisterdamine lustlikumalt läheks, on Omniva koos AS-ga Eesti Meedia pannud välja toredaid auhindu. Peaauhinnaks on lausa 500-eurone Bauhofi kinkekaart. Lisaks tunnustatakse iga maakonna lõikes kolme kõige ilusama postkasti omanikku, ka neid ootab preemia. Peaauhinna võitja otsustatakse rahva, kirjakandjate ja žürii häälte abil. Rahvahääletusel enim hääli saanud postkast pälvib rahvalemmiku tiitli. Lisaks valivad žüriiliikmed võitjad veel kategooriates „Žüriilemmik” ja „Fantaasiapostkast”. Kirjakandjad valivad võitja aga kategoorias „Kirjakandjate lemmik”.
“Hooldatud postkastis ei saa saadetised kahjustada, need teevad meie ümbruse ilusamaks ning nende üle tunnevad heameelt ka kirjakandjad, kelle töö läheb kiiremini. Teeme oma kodu visiitkaardid Eesti sajandaks sünnipäevaks ilusaks!” kutsus Omniva jaotusvõrgu juht Jaak Saar üles kõiki konkursil osalema.
Fotosid on võimalik saata kuni 6. augustini veebiaadressil postimees.ee/postkast, kust leiab osalemiseks ka täpsema informatsiooni. 27. augustil kuulutatakse välja kõik võitjad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare