spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
RSAlu söökla on müügis

Alu söökla on müügis

Maris Adoma / foto: Kadri Paju.

Alu kauplus-söökla kompleks on ehitatud 60-ndatel aastatel ja asub ilusa mõisapargi lähedal. Aegade jooksul on sellel olnud mitmeid omanikke. Nüüd on söökla taas müüki pandud.

Praegune söökla omanik on Sinist Söögituba pidanud juba 15 aastat ning selle aja jooksul on peamine tegevusvaldkond olnud lõunase toitlustuse pakkumine. Toitlustust on pakutud ka matuse- ja peolaudadele, samuti laagrilistele ja Kaitseliidu meestele.
“Alu söökla on ääretult olulise tähtsusega. Kui spordihoones toimuvad laagrid, saab toitlustuse alati sealt,” kinnitas Alu spordihoone administraator Madis Pärn söökla vajalikkust. “Kell 7 hommikul, kui koeraga jalutan, näen, kuidas Kaitseliidu mehed juba sööma lähevad. Kaitseliit hoiab peamiselt sööklat elus. Seal on ju kursused kursuste järel ja sööjaid on palju.”
“Müük on isiklikel põhjustel ja pikemalt peatuda sel teemal ei soovi,” ütles söögitoa omanik.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused