0.7 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
RSHertu külas hukkus rongiõnnetuses inimene

Hertu külas hukkus rongiõnnetuses inimene

Maris Adoma / foto: Kadri Paju.

Eile kella poole ühe paiku juhtus Kehtna vallas Hertu külas rongiõnnetus, milles hukkus rongilt löögi saanud meesterahvas. Rongide liiklus oli tugevalt häiritud ning Tallinna-Rapla suuna reisijatele organiseeriti ka asendusbuss.
Politsei- ja piirivalveameti pressiesindajalt Kristi Raidlalt saadud info kohaselt oli rong teel Viljandist Tallinnasse ning õnnetus juhtus umbes kaks kilomeetrit Keava peatusest Rapla poole. Esialgsetel andmetel rongijuht küll märkas raudteel liikuvat inimest ning andis ka signaali ja pidurdas, kuid rongi ei olnud enam võimalik nii kiiresti peatada.
Rapla politseijaoskonna välijuht Anti Šapkin ütles, et juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel. „Rongi kiiresti peatada pole võimalik ja raudtee läheduses liikudes tuleb jalakäijail veenduda, et rongi lähenemas pole,“ lisas Šapkin.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused