-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSSelgusid maakonna meistrid tennise paarismängus

Selgusid maakonna meistrid tennise paarismängus

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kolm järjestikust päeva peeti Raplas Jõe tänava tenniseväljakutel tõsiseid heitlusi, et selgitada Raplamaa meistrid meeste ja naiste paarismängus.

Mängudega tehti algust reedel, 20. juulil ning meistrid selgusid pühapäeval. Meeste konkurentsis krooniti maakonna meistriteks Mihkel Nurm – Peeter Liivandi ning naiste seas Mai Kalda – Kristi Tiislär.
Omajagu elevust lisas meeste turniirile see, et võistluste tarbeks moodustasid paari korvpallurid Sven Kaldre ja Rait-Riivo Laane. Nad mängisid kaasa alagrupiturniiril, kuid ühtegi võitu ei saanud. Lõpuks pidid nad leppima viimase, kümnenda kohaga. Küll aga ütles võistluste korraldaja Donatas Narmont, et korvpallurid näitasid arenemisvõimelist tennist. Ta pakkus välja, et tulevikus võikski kutsuda neid rohkem tennist mängima. Koos Kaldre ja Laanega olid kohal ka Rapla korvpallifännid, kes maakonna meistrivõistlustele särtsu lisasid.
Meeste turniiri esimeses poolfinaalis võtsid üksteiselt mõõtu Alvar Kaur – Priit Raag ja Mihkel Nurm – Peeter Liivandi. Küllaltki võrdses mängus kindlustasid finaalikoha Nurm ja Liivandi, võites selle mängu tulemusega 7:6, 6:4. Teises poolfinaalis olid Henri Lindal – Urmas Ustav tulemusega 6:2, 6:4 paremad paarist Marko Kasepõld – Villu Teets. Kolmanda koha mängu võitsid Alvar Kaur – Priit Raag skooriga 6:2, 6:4.
Nii nagu teine poolfinaal ja kolmanda koha mäng, lõppes ka finaal sama skooriga – 6:2, 6:4. Henri Lindali ja Urmas Ustavi üle võtsid võidu Mihkel Nurm ja Peeter Liivak. Neile autasuks Raplamaa meistritiitel 2018. Donatas Narmont ütles, et meeste turniiri tase oli piisavalt võrdne, et medalikohtadele oleks võinud heidelda seitse-kaheksa paari.
Naiste konkurentsis asus võistlustulle viis paari. Esmalt mängisid nad kõik omavahel läbi, mille järel moodustati nelja tugevama vahel poolfinaalpaarid. Selgeteks favoriitideks võis pidada hilisemaid võitjaid Mai Kaldat ja Kristi Tiisläri. Poolfinaalis olid nad 6:0, 6:2 paremad Anu Kerdist ja Liis Kivist. Teine poolfinaal jäi ära, sest Jana Trakmann – Kristel Vihalem pidid andma loobumisvõidu Evelin Küttisele ja Mirjam Lindalile. Seetõttu jäi ära ka kolmanda koha matš. Finaalis olid Kalda – Tiisläri võidunumbrid 6:2, 6:1. Mai Kalda tegi sellega omanäolise kübaratriki, võites käesoleval aastal maakonna meistrivõistlused segapaarismängus, naiste üksikmängus ja paarismängus.
Sellega said läbi tänavusuvised maakonna meistrivõistlused tennises.

Rapla maakonna meistrid 2018:

Segapaarismäng: Mai Kalda – Erki Tammenurm
Meeste üksikmäng: Erki Tammenurm

Naiste üksikmäng: Mai Kalda
Meeste paarismäng: Mihkel Nurm – Peeter Liivandi
Naiste paarismäng: Mai Kalda – Kristi Tiislär

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare