-0.3 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
RSRaplas mänginud korvpallur hukkus USA-s autoõnnetuses

Raplas mänginud korvpallur hukkus USA-s autoõnnetuses

2014-2015 hooajal Tyco Rapla korvpallimeeskonna ridades Eesti meistriliigas mänginud Kristaps Zeidaks hukkus USA-s, Floridas toimunud autoavariis.

Florida politsei pressiinfo kohaselt kaotas Zeidaks laupäeva, 28. juuli hommikul USA-s California osariigis oma auto üle kontrolli ning sõitis vastu liiklusmärki ning sealt omakorda edasi vastu puud. Zeidaks ei kasutanud turvavööd ja lendas autost välja ning hukkus sündmuskohal.

Kristaps Zeidaks oli talendikas korvpallur, kellest oodati palju. Paraku sattus ta ikka ja jälle pahandustesse ja nii pidi ka 2014 aastal lahkuma Zeidaks Rapla meeskonnast kuna tema veri näitas keelatud ainete tarvitamise jälgi.

 

 

Kõik uudised
Kuulutused