2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
RSKa Kaldre jätkab Raplas

Ka Kaldre jätkab Raplas

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman.

Kuigi Sven Kaldre on lisaks seitsmele hooajale Rapla korvpallimeeskonnas käinud vahepeal mängimas ka Saksamaal ja Hispaanias, on kodupubliku jaoks tegemist täiesti oma mängijaga, kelle jätkamine Rapla esindusmeeskonnas teeb paljudele ainult rõõmu.
Teada-tuntud tööloom ja naljamees oli 2017/2018 play-off mängudes kahe näitaja poolest liiga tipus, mängides keskmiselt 33,95 minutit ja sooritades keskmiselt 1,83 vaheltlõiget. Sellele lisaks viskas ta 12 mängu jooksul keskmiselt 10,17 punkti.
Aastate jooksul on saanud Kaldrest meeskonna oluline osa ning kindlasti suudab ta ka uuel hooajal võistkonnale suureks abiks olla. “Olen leidnud lisamotivatsiooni, et jätkata koduses Raplas! Matk jätkub!” kommenteeris mängumees lühidalt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused