11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRapla tervisekeskuse ehitus kulgeb plaanipäraselt

Rapla tervisekeskuse ehitus kulgeb plaanipäraselt

Helerin Väronen / foto: Ulvi Salumäe.

Raplamaa Haigla esmatasandi tervisekeskuse (ETTK) ehituse valmimise tähtaeg on järgmise aasta aprill. Haigla juhataja Kaire Aadamsoo sõnul kulgevad ehitustööd plaanipäraselt vastavalt ajagraafikule.
Ehitab EVIKO ja antud hetkel on ehitajatel käsil lammutustööd.
Küsimusele, kas ja või kui palju tervisekeskuse ehitus praegu patsiente mõjutab, vastas Aadamsoo, et meditsiinilisi teenuseid käimasolev remont ei mõjuta. “Ühtegi teenust remonditööde ajaks peatatud või vähendatud ei ole. Kõige suurem muutus on hetkel füsioteraapiateenuste osutamise asukohas – seda tehakse moodulruumides kohe polikliiniku ees, kus on kõik teenuste osutamiseks vajalikud tingimused olemas,” lisas Aadamsoo. Sellist moodulruumide lahendust kasutatakse sageli ka lasteaedade renoveerimisel.
Aadamsoo möönab küll, et mõningaid ajutisi ebamugavusi tuleb kindlasti ette müra, muudetud liikumisteede ja ligipääsupiirangute tõttu. “Püüame omalt poolt teha kõik nende ebamugavuste vähendamiseks ja nii töötajate kui ka patsientide õigeaegseks informeerimiseks, aga loodame mõistvale suhtumisele, sest uut ja nüüdisaegset tervisekeskust on eelkõige vaja just kohalikele elanikele.” Aadamsoo loodab, et sellised ulatuslikud remonditööd nii ETTK kui ka haigla pinnal annavad kõigile kohalikele kindlust, et haigla jätkab kindlasti oma tegevust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare