13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
RSOde Disain avas Raplas oma stuudio

Ode Disain avas Raplas oma stuudio

Stina Andok / foto: Stina Andok.

Peamiselt laste- ja naisterõivaste ning kodusisustuselementide disaini ja õmblemisega tegelev ettevõte Ode Disain avas  9. augustil Raplas Tallinna maantee 12 oma stuudio-kaupluse, kus ta nii valmistab kui ka müüb oma tooteid. Lisaks plaanib ettevõtte loonud Triinu Simkin hakata oma stuudioruumides korraldama koolitusi ja õpitubasid õmblemishuvilistele.

Kuivõrd Simkini muusa on olnud ettevõtte loomise ajast tema tütar, moodustavad suurema osa tootevalikust tüdrukute rõivad. Üheks Ode Disaini hitt-tooteks on näiteks kahepoolne kleit. Simkini sõnul tootevalik aga pidevalt laieneb ning eritellimusel on ta kogu aeg õmmelnud seda, mida kliendid soovivad. Ainsaks murekohaks on naisel meesterõivad, nende loomisel ta end veel väga vilunult ei tunne.
Ode Disaini tooted on saadaval ka Väärt Raplamaa Toote poes ning lähiajal jõuavad need tõenäoliselt pärast pisikest pausi taas müüki Tallinnas Telliskivi Loomelinnakusse.
Triinu Simkin on Tallinna Tehnikakõrgkoolis õppinud rõivaste tehnilist disaini ja on varem töötanud Tallinnas ametirõivaid tootvas ettevõttes disainerina. Ta registreeris oma ettevõtte OÜ Ode Disain 2015. aasta jaanuaris. Pikema loo temast ja tema tegemistest avaldasime 7. veebruari lehes (vt „Triinu Simkini ettevõte sündis soovist oma laste jaoks rohkem olemas olla”, 7. veebruar 2018, Raplamaa Sõnumid). Simkin asus tõsisemalt ettevõtlusega tegelema eelmise aasta sügisel ning pidevalt on meeles mõlkunud ka mõte luua väljaspool koduruume oma stuudio.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare