6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
RSNoorteklassi laskurid võimutsesid Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel

Noorteklassi laskurid võimutsesid Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel

Anneli Preimann, JVK Ilves / foto: erakogu.

Möödunud nädalavahetusel toimusid Viljandimaal Puiatus Eesti meistrivõistlused harjutuses olümpiaring.

Sportvibu naiskondade klassis võidutses Järvakandi Vibuklubi Ilves (Bessi Kasak, Triinu Lilienthal, Anneli Preimann), võites meistritiitli kahekümnendat aastat järjest. Pühapäeval peeti Eesti meistrivõistluste olümpiaharjutuse finaalringid. Sportvibu naiste klassis tuli Eesti meistriks juunior Triinu Lilienthal (Järvakandi Ilves) olümpiasportlaste Laura Nurmsalu ja Reena Pärnati ees. Sportvibu meeste klassis võitis juunior Karl Kivilo (Järvakandi Ilves) Pearu Jakob Ojamäe ja Tanel Kaasiku ees.
Sportvibu veteranide klassis võitis Eve Kivilo (Järvakandi Ilves) kuldmedali. Segavõistkondade arvestuses saavutas Järvakandi Ilvese võistkond koosseisus Karl Kivilo, Bessi Kasak 13 segapaari hulgas teise koha ning Järvakandi Ilvese teine võistkond koosseisus Triinu Lilienthal, Aivo Agu kolmanda koha. Järvakandi Ilvese kolmas võistkond koosseisus Taavi Ennemuist, Anneli Preimann sai 7. koha.
Sportvibu naiste individuaalsetes olümpiaringides saavutas Anneli Preimann 5. ja Bessi Kasak 8. koha; sportvibu meeste klassis teenis Taavi Ennemuist 9. ja Aivo Agu 17. koha. Sportvibu meeskond koosseisus Karl Kivilo, Aivo Agu, Taavi Ennemuist pidi pronksimatšis vibuklubi Sagittarius paremust tunnistama ning Ilvesele 4. koht.
Vibuklubi Ilves treeneri Raul Kivilo kommentaar: “Olen 2017 sügisest alates treeninud kadette ja juuniore. Noored on tublilt arenenud ja võidud täiskasvanute võistlustel on selle tõestus.” 17.-19. augustil toimub rahvusvaheline vibuturniir Järvakandi Open juba 49. korda. Triinu Lilienthal võistleb augusti lõpus täiskasvanute Euroopa meistrivõistlustel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare