-1.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSSaaremaalt teine koht

Saaremaalt teine koht

Ants Lindre.

Augustikuu esimesel nädalavahetusel peeti Saaremaal Eesti Seeniorspordi ja Spordiveteranide Liidu 51. spordimängud. Rapla SVK-st osales 51 sportlast.
Traditsiooniliselt algavad mängud 10×60 m pendelteatejooksuga, kus võistkonna moodustavad 5 nais- ja meesjooksjat vanusegruppides viie aasta kaupa 35-st kuni 55 aastani. Meie võistkond koosseisus Kristi Kivisild, Kalev Vanker, Annely Piirimets, Andrus Ründal, Inge Lukk, Toomas Jaaniste, Kersti Petjärv, Ivo Rebbase, Marika Kotka ja Ants Torri saavutas pingelises võistluses teise koha. Jooksu viimase kolmandikuni oldi kolmandal-neljandal kohal, kuid viimaste vahetustega suudeti tõusta teiseks.
Kergejõustikus olid oma vanusegruppides edukamad Leili Kaas ja Helle Tasane kolme 1. ja ühe 2. kohaga, kaks 1. ja ühe 2. koha said Asta Satsi ja Marika Kotka. Lembit Zahkna oli võitja kuulitõukes ja kettaheites ning Reelika Laes odaviskes. Kolm medalit võitis Triin Tähtla. Kahe medaliga naasid Kristi Kivisild, Toomas Jaaniste ja Mati Tiidre. Medalivõiduni jõudsid veel Elle Valtu, Mare Liukanen, Tiina Koskinen, Ritve Reinumäe, Inge Lukk, Liilia Keskküla, Heiki Sassian, Mihkel Laurits, Ants Torri, Andrus Ründal, Tiit Kivisild ja Ivo Rebbase. 40 parema tulemuse kohapunktide summeerimisel olime Viljandi järel viiendal kohal, kuid pendelteatejooksu eest teenitud topeltpunktid tõstsid meid 3 punktiga neist ette, neljandale kohale.
Tänavakorvpallis olime esindatud N35+ ja N45+ naiskonnaga. Meie N35+ naiskond koosseisus Reelika Laes, Annely Piirimets, Liis Mäesalu ja Janne Randjärv oli oma grupis ainuke, N45+ naistele pakkusid konkurentsi Saaremaa ja Pärnu korvpallurid. Mängiti turniirisüsteemis kõigiga läbi. Meie naiste omavaheline mäng lõppes sõbraliku 7:7 viigiga, ülejäänud mängud võideti. N45+ naiskonnas mängisid Tiina Roosalu, Margit Konno, Kersti Petjärv ja Kalli Sillamaa. Kokkuvõttes korvpalluritele 2. koht, sest meid edestanud Saaremaa oli esindatud ka meeskondadega.
Musumänniku discgolfi 18 korviga raja läbimiseks kulutas Reelika Laes 68 viset, mis andis naiste seas 2. koha, Martti Raavel oli 68 viskega meeste arvestuses seitsmes ja Kalju Kalda 69 viskega kümnes. Võistkondlikult saadi 3. koht. Mälumängus osales 11 võistkonda. Meie esindus koosseisus Toomas Uuskam, Kalju Kalda, Valter Viisut ja Ants Lindre saavutas tihedas konkurentsis neljanda koha. Võistkondliku neljanda koha said ka Karujärve Tervisekeskuses võistelnud orienteerujad. Ene Sulg oli parim võistlusklassis N55.
Vene kabet mängiti kontrollajaga 25 minutit kummalegi, naistele 6 vooru ringsüsteemis ja meestele 7 vooru šveitsi süsteemis. Võistkond koosseisus Talvi Ainsar, Valter Viisut ja Aimur Pailk sai võistkondlikult 5. koha. Parimana oli Talvi naiste seas viies.
Noorema vanusegrupi M35 võrkpallurid said 6.koha, vanema grupi mehed olid üheksandad.
Üldarvestuses summeeriti kergejõustiku ja viie parema ala punktid. Absoluutarvestuses kogusid mängude korraldajad saarlased 159 punkti ning võitsid II grupi. Järgnesid I grupi 2 paremat Pärnu SVK 157 ja Tartu SVK 153 punktiga. Paremuselt neljas summa, 147 punkti andis Rapla SVK-le II grupis Järvamaa ees kindlalt teise koha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare