spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSNeljapäeval suletakse Rapla südalinnas üks sõidusuund

Neljapäeval suletakse Rapla südalinnas üks sõidusuund

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Seoses Rapla keskväljaku ehitamisega suletakse neljapäeval, 30. augustil Raplas Tallinna maanteel üks sõidusuund. Rapla vallavalitsuse teate kohaselt on ühel sõidusuunal liiklus suletud hommikul kella kaheksast õhtul kella seitsmeni.
Rapla abivallavanem Meelis Mägi ei osanud veel öelda, kumb sõidusuund kinni pannakse. Ta ütles, et see sõltub ehitustööde läbiviijast ning Rapla vallavalitsus vastavaid ettekirjutusi ei teinud. Ühe sõidusuuna sulgemise põhjus seisneb selles, et neljapäeval hakatakse paigaldama äsja rajatud ohutussaarele kive. Kitsaste olude tõttu on Mägi sõnul ohutum, kui üks suund on nende tööde käigus suletud. Liiklust korraldavad reguleerijad.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused