9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSJärvakandi Open toimus 49. korda

Järvakandi Open toimus 49. korda

Anneli Preimann, vibuklubi Ilves / foto  vibuklubi Ilves.

17.-19. augustini toimus rahvusvaheline vibuturniir 49. Järvakandi Open / 10. Toomas Kivilo mälestusvõistlus, kus võistlejaid oli kohale tulnud ligi 70 kokku viiest riigist.

Võistluse ettevalmistus algas juba eelmise aasta lõpus. Tänu klubi aktiivsetele liikmetele sujus võistluse korralduslik pool hästi. Võistlus oli edukaim Järvakandi ilveslasele Triinu Lilienthalile, kes võitis täiskasvanute klassi individuaalse kuldmedali Leedu laskuri ees ja segavõistkondliku kuldmedali koos klubikaaslase Karl Kiviloga Läti segapaari ees. Järvakandi Ilvese naiskond Lilienthal, Preimann, Kasak saavutas võistkondliku hõbemedali.

Lisaks toimub Järvakandi Open’i võistluse raames Kollase Laskmine – ühe noolega lastes tuleb tabada tsentrit. Selle võitis sportvibu täiskasvanute klassis samuti Triinu Lilienthal.
Võistlustel laskis Robin Jäätma (Türi vibukool) plokkvibu klassis uue kadettide ja juunioride Eesti rekordi. Valgevene vibulaskur Oleg Lavrentiev jäi võistlusega väga rahule, olles varemgi võistlusel käinud ning järgmisel aastal, võistluse 50 aasta juubelile lubas tulla suurema koosseisuga. Täiskasvanute Euroopa meistrivõistlused toimuvad 27.08-1.09 ning Eesti koondisesse kuulub ka Triinu Lilienthal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused