6.1 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSKaspar Kasari ja Hannes Kuusmaa sõitsid Lõuna-Eesti rallil rajalt välja

Kaspar Kasari ja Hannes Kuusmaa sõitsid Lõuna-Eesti rallil rajalt välja

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kõrgete lootustega alguse saanud Lõuna-Eesti ralli lõppes Kaspar Kasari ja Hannes Kuusmaa jaoks kahjuks mitte finišis, vaid tee ääres. Oma Facebooki lehel kirjeldasid nad väljasõitu nii: “Lõuna-Eesti rallil juhtus suur väljasõit. Sõitsime teelt välja, et hoida ära kokkupõrget teisel katsel teepeal ees olnud auto ja inimestega. Õnneks piirdus õnnetus ainult väiksemate vigastustega.”

Kasari kirjeldas seda sündmust nii, et tema sõitis umbes 150 kilomeetrit tunnis ning tuli just hüppe pealt paremkurvi, kus olid raja peal ees auto ning inimesed. Tegemist oli ühe võistlusmasinaga, mis oli raja äärde jäänud. Vastavalt ohutusreeglitele oleksid selle sõitja ja kaardilugeja pidanud välja panema ohukolmnurga ning andma Kasarile märku, et tee peal seisab auto. Kahjuks nad seda ei teinud ning seega ei olnud Kasaril ka põhjust aeglasemalt kurvile läheneda. Selleks, et vältida kokkupõrget auto ja inimestega, pööras Kasari vasakule ning sõitis teelt välja.
Väljasõidu tõttu sai ta ka ise natuke vigastada ning loomulikult rallit jätkata ei olnud võimalik. Samas oli Kasari lootusrikas, et nad jõuavad koos Hannes Kuusmaaga taas starti Saaremaa rallil, mis saab alguse 12. oktoobril. Lõuna-Eesti ralli toimus tänavu 24.-25. augustil. See kuulus nii Eesti autoralli ametlikku meistrivõistluste kalendrisse kui ka tänavu taas Läti autoralli meistrivõistluste sarja. Võistlusele anti start 24. augustil Võru kesklinna pargis ning see koosnes üheteistkümnest kiiruskatsest. Tänavuse Lõuna-Eesti ralli võitis ekipaaž Ranno Bundsen – Robert Loštšenikov.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare