11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSAvis Utilitas Rapla täiendas ridu kahe ameeriklasega

Avis Utilitas Rapla täiendas ridu kahe ameeriklasega

Raplamaa Sõnumid.

Nüüd, kui uue Eesti-Läti ühisliiga alguseni jääb pisut rohkem kui kaks nädalat, hakkab ilmet võtma ka Avis Utilitas Rapla koosseis. Viimati löödi käed kahe ameeriklasega, kes hakkavad täiendama meeskonna edurivi.
Need on 24-aastane 211 sentimeetri pikkune Wadly Mompremier ning 26-aastane 208 sentimeetri pikkune Hunter Mickelson. Mompremier alustas 2013. aastal mängimist Ohio Bobcatsi meeskonnas NCAA-s. Pärast kolme aastat liikus ta edasi Arkansase ülikooli meeskonda Little Rock, kus möödunud hooaja keskmised näitajad olid 13,7 minutit ja 4,3 punkti.

Mompremier usub, et suudab olla Raplale mitmekülgselt abiks: “Ma olen kogu elu korvpalli mänginud. Olen elevil ja valmis alustama karjääri professionaalse korvpallurina. Usun, et suudan uue tiimi jaoks olla mängija, kes võib skoorida nii korvi alt kui ka tõmmata kaitse kolmepunktijooneni ning olla abistav jõud kaitses.”
Hunter Mickelson mängis oma esimesed kaks ülikoolihooaega Arkansases ja viimased kaks tippülikoolis Kansases, millest viimases oli tema meeskonnakaaslaseks BC Kalev/Cramo ridadesse kuuluv Landen Lucas. Möödunud hooajal mängis ameeriklane Poola meistriliigas Legia meeskonnas, kus 28 mängu keskmised näitajad olid 21,5 minutit, 11,5 punkti ja 5,8 lauapalli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare