16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
RSRapla kardirajal peeti driftihooaja viimane etapp

Rapla kardirajal peeti driftihooaja viimane etapp

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Eesti drifti liit tõmbas oma võistluskalendrile joone alla Rapla kardirajal. Hooaja viimane etapp toimus möödunud reedel ja laupäeval, vastavalt 7. ja 8. septembril. Eesti meistrivõistluste finaalsõidud toimusid nii Pro-am kui ka Pro klassis. Laupäevasele võistluspäevale pani punkti “Legendide võistlus”.Eesti drifti liidu jaoks oli tänavune hooaeg järjekorras kümnes. Enamasti on peetud üks etapp ka Rapla kardirajal, ainult eelmine hooaeg jäi vahele. Võistluste korraldaja Marko Opmann ütles, et neil oli väga hea meel tagasi Raplas olla. “Raplas on iseenesest väga mugav rada. Ainuke mure on parkimiskohtadega. Neid võiks olla rohkem,” sõnas Opmann.
Huvi nädalavahetusel toimunud võistluse vastu oli tõepoolest nii suur, et parkimiskoha leidmisega võis tekkida tõsiseid raskusi. Kõikide võistlusklasside peale kokku käis rajal ligikaudu viiskümmend võistlejat. Rapla etapi võitjaid autasustati laupäeva õhtul tseremoonial ööklubis MadHouse. Hooaja parimaid autasustatakse Eesti Autospordi Liidu hooajalõpu galal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare