2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
RSKohila gümnaasiumi juurdeehitus jõudis sarikapeoni

Kohila gümnaasiumi juurdeehitus jõudis sarikapeoni

Helerin Väronen / foto: Siim Solman.

13. septembril oli Kohila gümnaasiumi jaoks oluline päev – juurdeehitusel oli sarikapidu. Kohila vallavanem Heiki Hepner sõnas, et objekt on ääretult oluline ja ehituse käigus on olnud mitmeid olulisi arutelusid. Nüüd on aeg ehitusele pilk peale visata ja hakata mõtlema, kuidas kevadel ja uuel õppeaastal uuenenud ruumides koolielu korraldada.
Ehitaja Ehitus5ECO OÜ esindaja Kristjan Pever lootis, et tellijad on rahul sellega, mis seniajani tehtud on. Kohila gümnaasiumi direktor Neeme Lumi sõnas, et tänane päev on ennekõike just ehitajate säramise, tänamise ja lugupidamise päev. Olles peaaegu kõigil iganädalastel koosolekutel käinud, on ta koos ehitajatega piltlikult öeldes mitu puuda soola ära söönud, vaielnud, arutanud ja leidnud lahendused. Objekti üleandmise tähtaeg on 24. veebruar, nii et Lumi loodab, et peale vabariigi sünnipäeva saab sel päeval ka kooli juurdeehituse sünnipäeva pidama hakata.
Pärast seda, kui Hepner ja Lumi tõid pärja alla, said õpetajad ja teised huvilised teha uutes ruumides ringkäiku. Valmivasse algklasside majja tuleb 16 klassi pluss kaks väikeklassi. Suur muudatus on lift, mis asub vaheehitises ja võimaldab ka liikumispuudega õpilastel pääseda mõlemasse koolitiiba ja igale korrusele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused