-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
RSValus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis viimaseks

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis viimaseks

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Naabrite vastasseisud on spordis tihtipeale kõige tulisemad. Laupäeval, 22. septembril võõrustas Raplamaa JK oma koduväljakul Türi Ganvix JK meeskonda. Võit oleks olnud hädavajalik, et parandada nigelat tabeliseisu, kuid seekord osutus paremaks siiski naabermaakonna meeskond.

Türi Ganvix JK kirjutas tabelisse 1:2 võidu ning see tähendas Raplamaa JK-le sel hooajal juba neljateistkümnendat kaotust. Mõlemale meeskonnale muutis tingimused keeruliseks vali tuul. Selgelt oli näha, kuidas tuul muutis õhus palli suunda. Ometi algas mäng kodumeeskonnale positiivsetes toonides. Üheksandal minutil viis Tenno Samueli tabamus Raplamaa JK 1:0 juhtima. Ta kasutas ära vastaste värava ees tekkinud segaduse ja lükkas palli võrku.
Kahjuks väljakuperemeeste eduseis kaua ei püsinud. Juba kolm minutit hiljem viigistas Türi Ganvix JK seisu ning skoor oli 1:1. Tabamuse tõi külalistele Ergo Eelmäe pealöök. Kahe värava vahele jäi kõigest kolm minutit. Mäng püsis viigiseisul järgmised 26 minutit. Siis pääses vastaste ründaja Henry Eichenbaum üks ühe vastu Raplamaa JK väravavahi Kristjan Pallaviga. Eichenbaum ei eksinud ja viis külalised 1:2 juhtima.
Esimese poolaja lõpus avanes Raplamaa JK ründajal Karl Tammel kaks head võimalust seis viigistada, kuid väravani ta kahjuks ei jõudnud. Teisel poolajal rohkem skoori ei tehtud ning sedasi võtsidki külalised 2:1 võidu, mis jättis Raplamaa JK Eesti meistrivõistluste II liiga lõuna/lääne piirkonnas viimasele kohale.
Raplamaa JK mängis järgnevas koosseisus: Kristjan Pallav, Alo Bärengrub, Kalev Kungla, Olavi Andres, Tenno Samuel, Madis Nurmik, Sten Kenert Maalinn, Ken Krister Maalinn, Oliver Andres, Janar Soomre ja Karl Tamme. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Ahto Liivamäe, Mert Olesk, Siim-Sten Palm, Martin Tilk ja Erich-Raimond Stepanjuga. Eesti jalgpalli liidu protokolli kohaselt oli kohtumisel 15 pealtvaatajat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare