16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
RSCargobusi Rapla pakipunkt kolis kiriku taha

Cargobusi Rapla pakipunkt kolis kiriku taha

Haldi Ellam

Muudatused Tallinna-Rapla busside sõiduplaanis tingisid Rapla bussijaamas asunud Cargobusi pakipunkti kolimise Rapla kiriku juures Loo tänav 14 asuva Dageron Autokaupade pinnale.

Kuna kaks Rapla-Tallinna vahel sõitvat bussiliini alustavad vedaja vahetumise tõttu nüüd sõitmist Tallinna bussijaama asemel Estonia teatri peatusest, lõpetas Cargobus Rapla bussijaamas pakipunkti teenuse pakkumise ning avas Loo tänav 14 uue esinduse, kus busside asemel hakkavad pakid liikuma Cargobusi enda kaubikuga.
„Meie ei tahtnud esindust kinni panna, aga olukord bussiturul sundis meid seda tegema,“ ütles Cargobusi esinduste juht Piia Vitkar.
Bussiliinide muutusega kadusid ära Cargobusi saadetiste väljumised Tallinnast kl 8.30 ja 16.30 ning väljumised Raplast kl 10 ja 14. Kliendi jaoks muudab see tarnevõimalused aeglasemaks, samas langes raskemate saadetiste saatmise hind.
„Varasem loetud tundidega teenus esindusest esindusse on asendunud ühe tööpäeva teenusega esindusest pakipunkti, ehk teenus muutus Rapla klientide jaoks natuke aeglasemaks,“ ütles Vitkar. „Samuti muutus hinnastamine. Esindustevaheline tarne oli kuni 10 kg [saadetisele] soodsam kui nüüd pakipunkti, samas 10-30 kg on pakipunkti palju soodsam kui oli esindusse ehk siis kallimaks muutus neil, kes saatsid kergemaid saadetisi ja odavamaks neil, kes saatsid üle 10 kg saadetisi.“
Vitkari sõnul jääb alles bussile vastutulekuga teenus, kui saata Tallinnast ja Tartust. „See on kindlasti siis sama päeva teenus, aga kliendil tuleb kindlal kellaajal minna ise bussi vastu,“ ütles ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare