spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSLauatennise seeriavõistluse I etapil osales 36 võistlejat

Lauatennise seeriavõistluse I etapil osales 36 võistlejat

Tänavu on Raplamaa lauatennise seeriavõistlus juubelihõnguline, sest toimub 30. korda. Esimene etapp viidi läbi Alu spordihoones möödunud pühapäeval. Kohale oli tulnud kolmkümmend kuus sportlast.

Selline osavõtjate arv on korraldaja meeskonda kuuluva Madis Pärna sõnul eelmiste aastatega võrreldes stabiilne. Möödunud aastal tehti rekord, kui I etapil osales 55 võistlejat. Kogu hooaja peale oli osalejaid 120. Selgi hooajal on võistlejaid juurde oodata, ütles Pärn.
Lauatennise seeriavõistlus koosneb seitsmest etapist, mis korraldatakse eri paigus Rapla maakonnas. Nagu Pärna sõnul traditsiooniks, viis esimest etappi läbi Kaiu spordiklubi (varem Kaiu vallavalitsus). Mõõtu võtsid kaheksa naiste/tüdrukute vanusegruppi ning kaheksa meeste/poiste vanuserühma.
Naiste seas näitas parimat tulemust 12-aastane Pärnu-Jaagupi neiu Karolin Figol, kellele jäi napilt alla Velise mängija Marika Kotka. Kolmandaks võistles end kaiukas Ene Laur. Meeste seas tegid puhta töö Pärnu-Jaagupi sportlased. Esikoha napsas Kuido Põder, teise Aksel Laks ning kolmanda Andres Soomer.
Seeriavõistluse II etapp toimub novembris Märjamaal. Lauatennise seeriavõistlust korraldavad Kaiu, Märjamaa, Alu, Rapla, Kohila, Järvakandi ja Valtu. Seitsme etapi lõpul võetakse arvesse mängijate viis paremat tulemust ning autasustatakse kuut tugevamat naist ja meest ning iga vanusegrupi esikolmikut.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused