7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Raudteeremont külvab rongisõitjates segadust

Raudteeremont Tallinn-Väikese jaamas toob endaga kaasa ka muudatused Elroni edelasuuna rongide sõiduplaanis ning osaliselt tuleb sõitjatel arvestada asendusbussidega.
Remont Tallinn-Väikese raudteejaamas algas 13. oktoobril ning kestab esialgsetel andmetel 4. novembrini, teatas Elron oma kodulehel. 15. oktoobrist on oluliselt muutunud ka sõiduplaan. Hommikul Pärnu suunas reisijatel tuleb Lelles teise rongi ümber istuda. Viljandi rong aga väljub umbes pool tundi hiljem.
Remondi tõttu sõitsid Raplast, Türilt, Viljandist ja Pärnust Tallinna suunas väljuvad rongid nädalavahetusel, 13. ja 14. oktoobril kuni Liiva jaamani ning Liiva-Tallinna lõigul teenindatati reisijaid asendusbussidega. Järgnevatel nädalatel on Tallinn-Liiva lõigul asendusbussidega asendatud kokku kuus väljuvat ja saabuvat reisi. Asendusbuss on pandud ka hommikusele Tallinna-Rapla reisile, mis väljub Balti jaamast kell 5.57 ja asendub Kohilas kell 6.53 bussiga, mis jõuab 7.23 Raplasse. Elroni teatel jalgrattaid asendusbussidega transportida ei saa.
Asendusbusside peatuskohad:
Tallinn – Balti jaam post nr 2
Tallinn-Väike – bussipeatus “Tallinn-Väike” (Leete tänaval)
Kohila – jaamahoone kõrval
Lohu – bussipeatus “Lohu jaam”
Hagudi – bussipeatus “Hagudi”
Rapla – raudteejaama ees

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised