9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKehtna KHK sügisjooksul oli 95 osalejat

Kehtna KHK sügisjooksul oli 95 osalejat

Mariliis Vest

Kehtna kutsehariduskeskuse sügisjooks on saanud kooli pikaajalisemaks traditsiooniks ning toimus eelmise nädala kolmapäeval 38. korda. Osalejaid oli ühtekokku 95, mida on peaaegu poole rohkem kui möödunud aastal.

Nagu tavaks saanud, tuleb noormeestel ja meestel läbida kümnekilomeetrine rada ning naistel ja neidudel viiekilomeetrine. Osalejate start anti individuaalselt, mis tähendas, et nii jooksu algul kui ka finišeerudes tuli registreerida SI kiip, millelt oli hiljem võimalik võistleja tulemust näha.
Meeste arvestuses näitas parimat aega mootorsõidukitehnikuks õppiv Kalev Hõlpus tulemusega 44.15. Teisele kohale jooksis end samuti mootorsõidukite erialal õppiv Joel Düüna ajaga 46.11 ning kolmas koht kuulus ehitusvaldkonna õpilasele Artur Plotnikovile ajaga 50.20.
Neidude võistluses tegid puhta töö koka eriala õpilased. Võidu võttis Aigi Niit ajaga 33.14, kellele jäi napilt alla Maris Rand tulemusega 33.59. Kolmanda koha napsas Natali Eboldt ajaga 37.11. Rajal olid ka kolm toitlustusvaldkonna õpetajat Anu Parkonen, Anne Kersna ning Katrin Antson, kes läbisid viiekilomeetrise raja kiirkõnniga, lõpetades kõik vaid paarisekundiliste vahedega. Tulemus 45.30.
Kõiki esikolmikuid autasustati karikate, diplomite ja kringliga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare