1.6 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
RSAlus peeti lahtised sulgpalli karikavõistlused

Alus peeti lahtised sulgpalli karikavõistlused

Mariliis Vest

20. oktoobril leidsid Alu spordihoones aset seitsmendad lahtised sulgpalli karikavõistlused, kuhu oli osalema tulnud kakskümmend üks võistlejat.

Mehed ja naised võistlesid üksikmängudes Alu spordiklubi auhindadele nii edasijõudnute kui ka vähemkogenute arvestuses. Peeti ka noorte võistlus. Iga mänguvõit andis tabelisse kaks punkti ning kaotus null punkti. Mäng käis kahe geimivõiduni, üks geim kakskümmend üks punkti.


Naiste edasijõudnute arvestuses näitas parimat tulemust kaheksa punktiga Anely Pedai, kellele jäi napilt seitsme punktiga alla Tiina Trofimova. Kuigi kolmel naisel oli punktitabelis võrdselt kaks punkti, tuli mängupunktide vahede arvestusega kolmandale kohale Eha Võrk. Vähemkogenute klassis näitas parimat tulemust Ritve Reinumäe, teisena Jana Koppel ja kolmandana Kristel Põhjala. Kokku võistles kaheksa naist.
Mehi oli laupäeval kohale tulnud seitse. Moodustati üks klass, kuhu kuulus kuus edasijõudnud ja üks vähemkogenud mängija. Seega võib öelda, et vähemkogenute klassis sai esikoha Rainer Põhjala. Edasijõudnute seas on aga ürituse korraldaja Madis Pärna sõnul esikolmik olnud kolm aastat üks ja sama. Parimaks osutus 12 punktiga Kairo Kadarpik, teiseks tuli kümne punktiga Margus Miller ja kolmandaks Andrus Tamsalu (8 p).
Tüdrukuid oli võistlemas viis. Pärna sõnul venitasid tüdrukud mängupäeva pikaks, sest suurem osa mängusid lõppesid tulemusega 1:2 või 2:1. Esimese koha saavutas seitsme punktiga Mirthel Pesti, teise 6 punktiga Maret Metsaäär ning järgnesid nelja punktiga kolm neidu, kellest punktide kalkuleerimise järel sai kolmanda koha Agathe Markson.
Poiste klassis oli võistlejaid kaks: parimat tulemust näitas Ronnie Rüüson, teiseks jäi Hendrik Ella.
Pärna sõnul oli tänavu sulgpalli karikavõistlustel siiani kõige rohkem osalejaid. Ilmselt tänu sellele, et sügisel algas projekt, mille raames toimuvad kaks korda nädalas Rapla vallas sulgpalli treeningud, lisas ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare