spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSAvalik arutelu: Pääsupesa rühmade ületoomine Kellukese lasteaeda

Avalik arutelu: Pääsupesa rühmade ületoomine Kellukese lasteaeda

Murest aktiviseerunud lapsevanemad kutsusid tänaseks, 13. novembriks kella 18 Kellukese lasteaeda kokku avaliku arutelu. Kohal oli märkimisväärne hulk lapsevanemaid ning teiste seas ka Rapla vallavanem Piret Minn, abivallavanem Margo Hussar ja valla haridusnõunik Tiina Roosimägi.

Avaliku kutse kohaselt olid arutelule oodatud osalema kõik, kellel on küsimusi seoses erilasteaia Pääsupesa rühmade ületoomisega Kellukese lasteaeda. Arutelule oodati nii lapsevanemaid, kelle lapsed juba õpivad Kellukese lasteaias, kes soovivad tulevikus oma lastele Kellukese lasteaeda kohta kui ka need, kelle lapsed käivad teistes valla lasteaedades, kuna muudatused puudutavad ka neid.

Viimastel kuudel on erilasteaia rühmade ületoomise üle arutatud palju väikestes ringides, komisjonide ja hoolekogude istungitel. Tänase avaliku arutelu eesmärgina sõnastasid korraldajad, et soovivad vallavalitsuse ametnikega astuda rühmade ületoomisega seoses dialoogi. Lapsevanemate suurim soov on olla ära kuulatud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused