spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKohila VK/E-Service pani end kordusmängu eel raskesse seisu

Kohila VK/E-Service pani end kordusmängu eel raskesse seisu

Käesoleva nädala esmaspäeval, 12. novembril tehti algust naiste Eesti karikavõistluste veerandfinaalseeriaga võrkpallis. Kohila võrkpalliklubi / E-Service’i vastane on veerandfinaalis esiliiga naiskond Gerardo’s Toys/Neemeco. Mõnevõrra üllatuslikult ei suutnud 2013. ja 2016. aasta karikavõitja Kohila esiliiga hetkel viimast naiskonda üle mängida.

Koduväljakul mänginud Gerardo’s Toys/Neemeco võttis 3:1 (15, 18, -19, 15) võidu. See paneb Kohila naiskonna enne neljapäeval, 15. novembril toimuvat kordusmängu keerulisse seisu. Igal juhul tuleb võita kas tulemusega 3:0 või 3:1. Kui nii läheb, siis selgitatakse edasipääseja kuldses geimis. Kui Kohila võidab 3:2 või kaotab, pääseb poolfinaali Gerardo’s Toys/Neemeco.

Veerandfinaali pidama jäämine oleks Kohila jaoks selge läbikukkumine. Seda tõdes ka naiskonna peatreener Ingrid Kangur. Juba esmaspäevast kohtumist mindi tema sõnul tegelikult võitma. Kaotuse ühe põhjusena tõi peatreener välja selle, et naiskond ei ole saanud piisavalt kokku harjutada. Kolm nädalat tagasi liitus naiskonnaga sidemängija Siret Rits, kes oli pikalt Eesti tippvõrkpallist eemal. Samuti on tagasi Kohila rivistuses Maarja Kerner-Ader, kellel on samuti mängupaus sisse tulnud. Küll aga tegi Kerner-Ader enne esmaspäevast kohtumist kaasa kõigest ühe treeningu ning seetõttu kannatas kokkumäng.
Ingrid Kangur ütles, et kahe mängu vahele jääva paari päevaga jõuab naiskonna juures muuta piisavalt palju, et väljakul hoopis teistsugune lahing anda. “Mänguoskuste taha ei jää meil küll midagi. Pigem on asi kokkumängus. Kohilaga liitusid Siret ja Maarja, kes meile kindlasti palju juurde annavad,” sõnas Kangur.
Kaotajate ridades kogus Anni-Ly Abel esmaspäeval 13, tänavu oma esimese mängu Kohila särgis pidanud Maarja Kerner-Ader 11 ja Annika Loper 9 punkti. Kädi Böckler tõi võitjatele 12, Kristiina Pullerits 11, Lidia Lellsaar 10 ja Anna-Liisa Peetmaa 9 punkti. Kahemängulise seeria korduskohtumine on Kohila spordihoones neljapäeval. Paari võitja läheb poolfinaalis kokku tiitlikaitsja Tartu Ülikool/Bigbanki või Saaremaaga, avavaatuses võttis 3:0 võidu Tartu esindus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused