spot_img
-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRapla postkontori ees ehiti helkuripuu

Rapla postkontori ees ehiti helkuripuu

Helkuripuu idee on lihtne – kellel on helkur üle, saab selle sinna riputada ja kellel on helkur puudu, saab selle sealt võtta. Eriti aktuaalne on see teema praegu, aasta kõige pimedamal ajal. Raplas avati helkuripuu reede, 16. novembri lõuna ajal postkontori sissepääsu ees.

Helkureid paigaldasid puu külge Rapla vallavalitsuse töötajad, Rapla Kesklinna kooli õpilased, lasteaedade lapsed, Politsei- ja piirivalveamet ning VarenaGrupp OÜ, SA Erametsakeskus. Samal päeval avati teine helkuripuu Rapla keskraamatukogu juures.

Et tegemist on tõsise teemaga näitab ka see, et neljapäeva, 15. novembri õhtul korraldas Politsei ja piirivalveamet Raplas ning selle lähiümbruses reidi. Selle raames otsiti jalakäijaid, kes ei kandnud helkurit. Reid kestis pisut rohkem kui tund aega ning väisas lisaks Rapla alevile ka Alu ja Kuusiku asulaid. Selle käigus jagasid politseinikud jalakäijatele kolmteist helkurit. Paralleelselt toimus sarnane reid ka Märjamaal ja seal jagati välja kaks helkurit. Seekord helkurita jalakäijatele trahvi ei tehtud, kuigi põhimõtteliselt oleks politseinikel õigus määrata selle eest kuni 40-eurone trahv.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused