12.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
RSHarakapesa kohviku teisel korrusel avati mängupesa

Harakapesa kohviku teisel korrusel avati mängupesa

Siim Jõgis

Alates novembri algusest on Kohilas Harapesa kohviku teisel korrusel avatud mängupesa. Raplamaa Sõnumitel avanes võimalus seda uudistada kolmapäeval, 21. novembril. Harakapesa omanik Eero Linamägi rääkis, et see on mõeldud laste sünnipäevade ning teiste sündmuste pidamiseks. Huvi on Linamägi sõnul tuntud selle vastu kaugemaltki kui ainult Rapla maakonnast. Kuigi reklaami ei ole sellele palju tehtud, siis huvi on tuntud juba ka Keilast. Haraka mängupesas on lastele mõeldud teiste atraktsioonide kõrval näiteks ka ronimislinnak koos pallimerega, õhuhoki lauamäng, kahekorruseline mängumaja ning televiisor. Küll aga ütles Linamägi, et ta loobus Xboxi või Playstationi toomisest mängupessa, sest seda saavad lapsed mängida kodus. Siiski on olemas telekas multifilmide vaatamiseks. Linamägi ei osanud täpselt öelda, kui palju lapsi võib sinna korraga mahtud ent lisas, et ühel peol oli kokku üle 35 lapse ja täiskasvanu. Külastada saab seda ainult broneeringu alusel ning tavalistele Harakapesa kohviku klientidele see avatud ei ole.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused