7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Avati uue kuue saanud Raikküla kultuurikeskus

25. novembri keskpäeval tähistati Raikküla kultuurikeskuse 33 tegutsemisaastat ning avati ühtlasi uuenenud kultuurikeskuse uksed. Renoveerimistööde käigus uuendati maja välisfassaad, tehti akende vahetus, lihviti ja lakiti maja põrand, uuendati siseinterjöör, vahetati valgustid ning remonditi toalettruumid. Maja renoveerimist rahastas Euroopa Liidu Leader-programm ja OÜ Raikküla Farmer. Keskuse renoveerimistööde eestvedajaks ja projektijuhiks oli staažikas kultuuritöötaja ja kogukonna hing Ene Kangur. Maja renoveerimine oli ühtlasi juubeliaasta kingitus Eesti Vabariigile ning selle märgiks andis programmi “EV100 Igas külas” Raplamaa koordinaator Aare Hindremäe keskusele üle ka vastava roostevabast terasest tahvli. Pidulisi oli tervitama tulnud ka Rapla vallavanem Piret Minn ja kultuurinõunik Rita Triinu Peussa. Oma muusikaga tervitasid külalisi Rapla Pasunakoor ja ansambel Kuldne Trio, hõrgutavaid küpsetisi pakkus Reelika köök & Kook.

(Pikemalt juba 28.11 Raplamaa Sõnumites)

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised