spot_img
-3.4 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
RSRaplamaa aasta tegu 2018 on vabaõhulavastus "Rapla 1941"

Raplamaa aasta tegu 2018 on vabaõhulavastus “Rapla 1941”

28. novembril kuulutati Valtu Põhikoolis toimunud tänugalal välja “Raplamaa aasta tegu 2018”. Kokku oli autasule nomineeritud 15 erinevat ettevõtmist kogu maakonnast, mis on sündinud kodanike aktiivsusest ja soovist oma kodukohta panustada. Aasta teo tiitli pälvis vabaõhulavastus “Rapla 1941”.  Lavastuse sünni taga seisis Tõnis Tõnisson, Toomas Tõnisson ning lavastaja Piia Põder. Aasta kultuuri teo eripreemia sai Kairi Orgussaar Raplamaa Kaasaegse Kunsti Keskuse näitus “Eesti kui mõtteline ruum” kureerimise eest.  Parima kogukonna teo preemia said  Hageri kihelkonna päevade korraldamise eest Maria Saarna ja Virve Õunapuu.
(Pikemalt 5. dets. Raplamaa Sõnumites)
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused