12.7 C
Rapla
Teisipäev, 5 juuli 2022
spot_imgspot_img

Liiklusõnnetus Hagudi – Rapla teel

Teisipäeva, 4. detsembri ennelõunal toimus liiklusavarii Hagudi – Rapla teel. Sõiduauto Opel oli lauges kurvis teelt välja sõitnud ning maandus kraavi ääres katusepeal. Lumele jäänud jälgede järgi võis eeldada, et auto oli sõitmas Hagudi poolt Rapla suunas. Õnnetuse täpne asukoht jäi Aranküla raudteeülesõidu ja Rapla vahepeale. Kella kaheteistkümneks keskpäeval oli sõiduauto suudetud juba kraavist välja tõmmata. Sündmuskohal oli ka Politsei- ja piirivalveamet. Kuna tegemist oli lauge kurviga, siis ütles kohapeal olnud politseinik, et kõige tõenäolisem õnnetuse põhjus oli kas autojuhi terviserike või uinumine roolis. Täpset põhjust ta sel hetkel veel öelda ei osanud.
spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised