16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
RSRaplamaa aasta naise autasu pälvis Reet Reimann

Raplamaa aasta naise autasu pälvis Reet Reimann

Siim Jõgis

Raplamaa ettevõtlike naiste klubi RENA kuulutas välja Raplamaa aasta naise 2018, kelleks osutus loomaarst Reet Reimann. Autasu sai ta kätte pidulikul tseremoonial neljapäeva, 6. detsembri õhtul Luhtre turismitalus. Reet Reimann töötab loomaarstina Märjamaa vallas Sipa külas. Aasta naise autasu vastu võttes ütles ta sedasi: “Tänan tegusaid naisi Raplamaa ettevõtlike naiste klubist suursuguse õhtu eest. See autasu oli minu jaoks suur üllatus. Rapla maakonnas on palju väärikaid naisi, kes seda tunnustus vääriksid. Kõige suurema kummarduse teen oma pereliikmetele, sest koju jõudes tunnen end alati oodatuna.”
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare