7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Pärnust tulid üliolulised võidupunktid

Laupäeval, 8. detsembril läksid Olybet Eesti – Läti korvpalliliigas vastamisi eelmise hooaja suured rivaalid Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadam. Oodata oli Rapla jaoks keerulist mängu, sest senine hooaeg oli kulgenud tõusude ja mõõnadega ning äsja lahkus meeskonna juurest kapten Rain Veideman.

Rapla korvpallimeeskond on varemgi tõestanud, et raskused teevad neid vaid tugevamaks ning kuigi laupäevane mäng algas konarlikult, pandi viimasel veerandil oma paremus maksma ning saadi kirja võidupunktid skooriga 73:62. Turniiritabelis tõusti võidu järel Pärnu ette üheksandale kohale. Avis Utilitas Rapla algviisikus alustasid Hunter Mickelson, Indrek Kajupank, Ervins Jonats, Dominique Hawkins ja Sven Kaldre. Vastased alustasid mängu agressiivselt ning läksid kiirelt juhtima 7:0. Mickelsoni kahese järel sai siiski lõpuks ka Rapla skoori avatud ning tasapisi hakkas vahet vähendama. Eriti hästi sai sihiku paika Sven Kaldre, kes veerandajal panustas meeskonna punktiskoori kolme kolmesega. Esimese veerandi lõppedes oli Rapla taga vaid ühe punktiga 17:18.
Kaks minutit pärast teise veerandaja algust tabas Kaldre veel ühe kolmese, millele järgnesid Hawkinsi kahene ja Mickelsoni tabavad vabavisked ning esmakordselt mindi juhtima 25:22. Olukord muutus huvitavaks, kui ligi kahe minuti jooksul ei õnnestunud kummalgi meeskonnal palli korvi saada ning skoor püsis muutumatult. Järgnes punkt punktis mäng, kuid kahjuks teise veerandi lõpuks õnnestus ikkagi Pärnul taas juhtima minna 33:30.
Kolmas veerand kulges taas tasavägiselt ning veidi rohkem kui kaks minutit enne veerandaja lõppu oli seis veel viigis 48:48. Mickelson tabas vabaviske ning Kajupank kolmese ja veerandi lõppedes juhtis Rapla nelja punktiga 52:48.

Otsustavat veerandit alustas Rapla ehk kõige enesekindlamalt, kui tegi kohe 7:0 vahespurdi ning läks juhtima 11 punktiga 59:48. Veerandi jooksul õnnestus vahe saada juba 15 punkti peale, kuid lõpuvile kõlades jäi eduseisuks 11 punkti ning turniiritabelisse saadi kirja ülioluline võit skooriga 73:62. Avis Utilitas Rapla resultatiivsemad olid Hunter Mickelson (17 p, 6 lp, 1 rs), Sven Kaldre (14 p, 13 lp, 4 rs) ja Dominique Hawkins (14 p, 4 lp, 4 rs).

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised