6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSSelgusid maakonna parimad sportlased

Selgusid maakonna parimad sportlased

Mariliis Vest

Eile õhtul tunnustati Kuimetsa rahvamajas Rapla maakonna parimaid sportlasi ning tervise ja turvalisuse edendajaid. Piduliku sündmuse kulminatsiooniks oli tippsportlase Gerd Kanteri tänamine elutöö eest.

Kui parimate spordiinimeste tänamine toimus 26. korda, siis tervise ja turvalisuse edendajate tunnustamine kaheksandat. Esmakordselt toimus tänuõhtu koos ning esimest korda märgiti ära tööandjad, kes on taganud inimesele tervisliku ja turvalise töökeskkonna, ning anti välja tiitel „Raplamaa tervise tegu“.

2018. aasta tulemuste põhjal tegid puhta töö orienteerujad: parimaks meessportlaseks sai Timmo Tammemäe ning naissportlaseks Piibe Tammemäe. Esikoha noorsportlaste seas napsas neidudest sumomaadleja Sandra Plamus ning noormeestest veemotospordiga tegelev Mattias Reinaas. Parim naisveteran on kergejõustiklane Asta Satsi ning meesveteran jõutõstja Mihkel Laurits. Maakonna sportlikuma perekonna tiitli pälvis perekond Laurimaa, parimaks võistkonnaks sai Payless Rapla naiskond ning parimaks treeneriks vibuspordiga tegelev Raul Kivilo.

Maakonna tervisesõbralikuma töökoha tiitli pälvis Kohila lasteaed Sipsik, Raplamaa terviseteoks sai aga Kohila discgolfi raja loomine. Tervise edendaja nominendiks Helgi Randla ning aasta tervise ja turvalisuse edendajaks Rapla politseijaoskond.

Parima sportlase kandidaate esitati kokku 143, tänuõhtul nomineeriti 42 sportlast üheksas kategoorias. Nende seas 3 maailmameistrit, 8 Euroopa meistritiitlit, 60 Eesti, 3 Läti, 1 Soome, 2 Põhjamaade ja 4 Baltimaade meistrit ning mitukümmend Eesti koondislast.
Tänuõhtut korraldas Rapla maakonna Spordiliit koos Raplamaa Omavalitsuste Liiduga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare