-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
RSAvis Utilitas Rapla ja Aivar Kuusmaa teed läksid lahku

Avis Utilitas Rapla ja Aivar Kuusmaa teed läksid lahku

Oleme sunnitud kinnitama, et Rapla korvpallimeeskonna AVIS UTILITAS Rapla senine koostöö Aivar Kuusmaaga osapoolte kokkuleppel enam ei jätku. 2014. aastal Rapla korvpallimeeskonna peatreeneriks saanud Kuusmaaga on meeskonnal olnud palju õnnestumisi, kuid spordile omaselt paratamatult ka keerulisemaid perioode ning ühiselt on jõutud järeldusele, et nii meeskonna kui ka treeneri jaoks on aeg proovida midagi uut.

Otsust kommenteerib täpsemalt meeeskonna mänedžer Jaak Karp: “Ma ei saa öelda, et meil ükski viimastest edukalt lõppenud hooaegadest kergelt oleks alanud, aga analüüsides koos Aivariga meie tabeliseisu ja selle põhjuseid, leidsime, et seekord vajab meeskond suuremat muudatus. Paraku spordis, eriti pallimängudes on selleks tihtipeale treenerivahetus ja me leppisime kokku, et nii tuleb meeskonna huvides ka meil seekord tegutseda. Otsus oli ülimalt raske, sest Aivarist on saanud tõeline Raplamaa kangelane, kelle juhtimisel on meie meeskond AVIS UTILITAS Rapla toonud väikelinna medalid viimasel 4 aastal järjest. Lisaks on Aivar olnud suurepärane inimene suhtlemisel fännide ja kogukonnaga, mõistes selle vajalikkust algusest peale. Aivar on olnud abiks isegi osade toetajateni jõudmisel. Tema Rapla Korvpalli jäetud jälg on suur ja sügav ning ta on meie aukülaline iga kord, kui ta üle meie kodusaali ukse astub!”

Uut peatreenerit veel ei ole, kuid Karbi sõnul tegeletakse selle küsimusega aktiivselt: “Peatreeneri küsimusele loodame lahenduse leida võimalikult kiiresti, praegu jätkab peatreeneri kohusetäitjana senine abitreener Toomas Annuk, kes on Aivari kõrval olnud kõik tema siin veedetud aastad.“

Aivar Kuusmaast sai Rapla korvpallimeeskonna peatreener 2014. aasta alguses ning selle aja jooksul õnnestus tal Raplasse tuua neli medalit – koos võideti kolm pronksi ja üks hõbe.

Kuna Kuusmaa ja klubi soov oli uudise avalikustamisega oodata uue aastani, siis palume mõistvat suhtumist, kui osapooled ei ole pühade perioodil kättesaadavad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare