21.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

VIDEO: Rapla keskväljakul tantsis üle 200 inimese

31. detsembril toimus EV100 raames üle-eestiline ühistantsimine “Eesti tantsib”. Rapla keskväljakule kogunes tantsima üle 200 inimese, kelle seas oli nii lapsi, noori, täiskasvanuid kui ka pensionäre. Oli nii tantsurühmi kui ka tänavalt ligi astunuid. Esindatud olid kõik omavalitsused üle maakonna. “See pole ülevaatus ega võistlus. Pole tähtis kumba käe või jalaga. Tähtis on, et te naudite,” hõikas Kadi Saks kohaletulnuid juhendades. Oli tõesti näha, et inimesed nautisid. Nende silmis oli nii rõõm kui ka liigutuse pisarad.

Pikemalt 3. jaanuari Raplamaa Sõnumites

 

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised