11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSRapla maakonnas lasti taevasse 4750 eurot

Rapla maakonnas lasti taevasse 4750 eurot

Siim Jõgis, Mari Tammar

Kõige suurejoonelisem oli Rapla valla ilutulestik, mis läks maksma 3600 eurot. Taeva poole lasti see kolme ja poole minuti jooksul südaööl vastu 1. jaanuari Rapla uuelt keskväljakult.


Varem on Rapla vallavalitsus teinud ka üleskutseid, et inimesed saaksid vabatahtlikult ilutulestikku rahaliselt toetada. Tänavu sellist üleskutset ei tehtud. Rapla valla avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi selgitas, et kuna varem koguti sellega kõigest 10-20 eurot, siis korrata polnud seda mõtet.
Keavas toimus viiendat aastat järjest lasteilutulestik, mida kogunes kell 20 Keava staadioni juurde vaatama ligi 500 inimest. Traditsioon on alguse saanud ühe pere ettevõtmisest, kes soovis teha lastele ilutulestiku enne südaööd, mil lapsed juba enamasti magavad. Nüüd on sellest kasvanud välja suurem sündmus, mida tullakse vaatama ka kaugemalt. Lasteilutulestik toimub toetajate ja annetajate toel ning läks sellel aastal maksma ligikaudu 500 eurot. Ilutulestikku toetasid Kehtna vald, Kehtna klubi, Keava elanikud, Keava Haridus- ja Kultuuriseltsi liikmed, kohalik ettevõte Vindor ja ettevõte Naeruvabrik.
Kohila vallas tervitati uut aastat Kohila esindusväljakul Vabadussamba juures kell 00.30, millele eelnes vallavanema sõnavõtt. Ilutulestiku maksumus oli 650 eurot. Märjamaa vallas valla korraldatud ilutulestikku ei olnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused