spot_img
4.9 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
RSKohila võrkpalliklubi tähistas 20. aastapäeva talveturniiriga

Kohila võrkpalliklubi tähistas 20. aastapäeva talveturniiriga

Kohilas toimus laupäeval, 12. jaanuaril suur noorteturniir Kohila Talvekarikas, kuhu oli kogunenud 11 U16 tütarlaste, 7 U16 poiste ning 6 U18 ja U20 neidude + naiste võistkonda.

Päev algas väga pidulikult, noori võrkpallureid olid tulnud tervitama värsked Eesti naiste rahvuskoondise kangelannad, Kohila VK kasvandik Kertu Laak ja Kohila naiskonnas kolm aastat sidemängija ja kaptenina tegutsenud Julija Mõnnakmäe.
Kohila oli nende tulekuks korralikult valmistunud, õnnitlema olid tulnud nii meie vallavanem Heiki Hepner kui ka avalike suhete juht Merle Beljäev, Raplamaa Sõnumite esindajad Siim Jõgis ja Siim Solman. Sõna said vallavanem, Julija esimene treener Helju Sutt, Kertu esimene treener Ingrid Kangur ning koondislased ise.
Helju Sutiga mängijaid iseloomustades tõdesime, et mõlemad on olnud äärmiselt töökad, saali ei tulnud neid mitte kutsuda, vaid õhtupimeduses välja ajada, sihikindlad ja mis peamine, ülimalt hea iseloomuga, päikselised, heatahtlikud ja südamlikud. Seda oli hea järelkasvule toonitada, et kui vaeva ei näe, siis tulemust ei tule ning virisedes samuti mitte.
Kui mängud olid avatud, said kõik soovijad Kertu ja Julijaga pilte teha, pärast seda ei lasknud ajakirjanikud neid oma haardest niisama lihtsalt välja. Kõige lõpuks saime siis treeneritega Kertu ja Juliaga rääkida ja nende vahvaid muljeid kuulata.
Kohila Talvekarikas toimus omalaadse süsteemi järgi. Mängisime aja ja/või punktide peale, üks geim kestis 15 minutit või 21 punktini. Süsteem on üle võetud Lätist ja võib öelda, et toimis ideaalselt, niimoodi on võimalik turniiri korraldada päris suure hulga võistkondadega. Mängude vaheajal olid ka kehalised katsed, ühe minuti jooksul tuli hüpata 30 sekundit paremal ja 30 sekundit vasakul jalal ning varbseinal toimusid ka jalgade tõsted. Päev oli kokkuvõttes meeleolukas ja treeneritelt tuli palju positiivset tagasisidet.

Kohila Talvekarika tulemused:

U16 tüdrukud

1. Viljandi SK (Sonja Siimson, Martha Pilt, Anni Sankmann, Helen Emilia Mätlik, Maria Allik, Maarja Allik, Lisandra Sepp, Mia Liiva, Vanessa Teesalu, Hanna Liise Nälk, Janelle Leenurm, Karmen Umsar, treener Merle Keerutaja), parim mängija: Martha Pilt.
2. VK Täht, PM: Caterina Ciccetti
3. SK Tats/Kiili, PM: Saskia Leht

U18 – U20 neiud

1. Kohila VK naiskond (võitis turniiri, mängis eraldi arvestuses; Annika Loper, Kulla Kalso, Merilyn Meho, Siret Rits, Kristiina Tõkke, Helina Heinala, Triin Juhtma, Karolin Prõhid, treener Ingrid Kangur), parim mängija: Merilyn Meho
1. Pärnu SK (Karolin Prõhid, Lizet Tüvi, Annika Holland, Reilika Ritson, Neleliis Sams, Annet-Elisabet Laanepõld, Kerttu Karu, Grete Merila, Agnessa Siim, Liisa Lepmets, treener Helju Sutt). PM: Karolin Prõhid
2. VK Täht, PM: Maria Tuuksam
3. Saaremaa SK, PM: Maike Kadaja

U16 poisid

1. Pärnu SK (Markus Kohtla, Kristofer Rünt, Darek Vahemets, Martis Jürissoo, Andro Karuks, Aleksander Sarapuu, Hans Alfons Haljas, Alex Laats, Tõnis Hendrik Tallo, Endri Sutt, treener Peeter Kais). Parim mängija: Markus Kohtla
2. VK Täht, PM: Tristan Tõrk
3. Selver Tallinn, PM: Aleksander Seeder

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused