-0.1 C
Rapla
Reede, 28 jaan. 2022
Podcast

Pärnumaa ÜTK võttis kuulda Eidapere elanike soovi

Eelmisel nädalal kirjutas Raplamaa Sõnumid Eidapere elanike ettepanekutest Pärnumaa (PÜTK) ja Põhja-Eesti ühistranspordikeskustele. Ühe ettepanekuna käisid Eidapere elanikud välja, et Eidapere – Vändra liini 332 buss väljuks õhtul kell 18.30 senise 19.25 asemel. Esmaspäevast, 14. jaanuarist hakkaski see muudatus kehtima.
Avo Rahu PÜTK-st selgitas: “Kuna Lelle-Pärnu rongi kadumise tõttu puudub vajadus õhtul hilja Eidaperes rongi oodata, soovivad eidaperelased, et buss väljuks õhtul Eidaperest varem, andes inimestele võimaluse külastada õhtul ca tunni aja jooksul Vändra kauplusi jms. Õhtune väljumine Eidaperest saab olema senise 19.25 asemel 18.30.”
Küll aga jätab Pärnumaa ühistranspordikeskus sõitjate puudumise tõttu liinilt ära varahommikuse 6.30 väljumise Vändrast. Seda hakkab asendama uus liin nr 333 Pärnu-Vändra-Lelle-Rapla väljumisega kell 6.43.
Mis puudutab Eidapere poolt laekunud ettepanekuid Põhja-Eesti ühistranspordikeskusele, siis ütles tegevdirektor Vello Jõgisoo, et enne oma seisukoha kujundamist oodatakse vastuseid maanteeametist. “Oleme oma ettepanekud 10. detsembril maanteeametile esitanud. Tänaseni ei ole vastust saanud. Meie ettepanekus oli ligikaudu 400 000 liinikilomeetri lisamine Raplamaale,” sõnas Jõgisoo.

Raplamaa Omavalitsuste Liidu arendusjuht Tavo Kikas avaldas lootust, et maanteeameti vastus võiks laekuda käesoleva nädala jooksul. Ta lisas, et praegu koostab ROL ka oma vastust Eidapere elanikelt laekunud ettepanekutele.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised