14.9 C
Rapla
Laupäev, 21 mai 2022

Raplamaa aasta tööandja on Rapla Tarbjate Ühistu

Eesti Töötukassa tänas eelmise aasta parimaid tööandjaid ja koostööpartnereid ning kuulutas välja aasta alustava ettevõtja 2018.

Alustav ettevõtja 2018 on Kaie Eisler, kes sai töötukassa alustava ettevõtja toetust 2017. aasta suvel ja lõi ettevõtte MiuMed OÜ. MiuMed valmistab lemmikloomadele operatsioonijärgseid veste ja särke.
Raplamaa Aasta Tööandja 2018 on Rapla Tarbijate Ühistu. Rapla Tarbijate Ühistu annab Raplamaal tööd rohkem kui 200 inimesele. Kööstöö töötukassaga on kestnud üle 10 aasta, 2016.aastal sõlmiti Rapla Tarbijate Ühistu ja Eesti Töötukassa vahel ka koostööleping. Tööpakkumiste avaldamistel eelistatakse e-töötukassat ning ainuüksi 2018. aasta jooksul vahendati üle 80 tööpakkumise. Eelmise aasta detsembris avati uus Coop-i kauplus Märjamaal ning tekkis vajadus värvata piirkonnas uusi töötajaid – pea pooled töötajad leiti töötukassa klientide seast.
Raplamaa Aasta Koostööpartner 2018 on Alu Rahvaõpistu Selts. Selts pakub võimalust täiendada ja arendada oma teadmisi ning oskusi tööturul. Alu Rahvaõpistu on osalenud edukalt töötukassa koolitushangetel ning on töötukassa koolituskaardi partneriks alates 2012. aastast, koolitustel on osalenud ligi 200 klienti. Põhiliselt pakutakse sotsiaalvaldkonnaga seotud koolitusi. Õppimisvõimalus kodukohas hoiab kokku õppurite aega ja sõidukulu.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised