14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
ArtikkelMõnusad laulud, mis räägivad kasiinodest ja mängudest

Mõnusad laulud, mis räägivad kasiinodest ja mängudest

SISUTURUNDUS

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Alates sellest, kui Elvis Las Vegases debüteeris 50ndatel aastatel, on kasiinokultuuris muusika olnud omapärane suhe. Varsti tulid Frank Sinatra ja ülejäänud Rat Pack meelelahutus linna oma ainulaadsete teostega. Pärast seda ei ole trend kordagi langenud, ja täna on palju mänguautomaate, mis põhinevad bändidel ja artistidel.

Lisaks tahame tutvustada palju mõnusaid laule kasiino ja mängude kohta.

Ace of Spades – Motörhead

Motörheadsi megahitist teavad peaaegu kõik, kuid mis oleks mängude nimekiri ilma ace of spade-ideta? Lemmy oli ehk kõige paremini tuntud kui mängimas ühte kuulsat kasiinomängu- kui ta suri, kujundati tema auks mänguautomaadid, kuid tal oli ka pokkeri vastu armastus.

If you like two gamblers, I tell you I’m your man,

You win some, lose some, it’s all the same to me,

The pleasure is to play, makes no difference what you say,

I do not share your greed, the only card I need is

The Ace Of Spades

Blackjack – Ray Charles

Rolling Stone Magazine nomineeris Ray Charles teiseks parimaks lauljaks ja see ütleb palju kui kuulata ta imelist muusikat. Aastal 1958 lasi ta välja albumi “Yes Indeed!“ kus leiame laulu blackjack, mis räägib mängijast, kellel ei ole õnne. Ideaalne laul mida mängida, kui õnn ütlen teile, et see pole teie õhtu.

How unlucky can one man be

Well every quarter I get

Lord, blackjack takes it away from me

I sat there with two tens

I thought I’d have some fun

The dealer hit sixteen with a five

Just enough to make twenty one

Roll of the Dice – Bruce Springsteen

Kas on keegi, kes suudab kirjutada Ameerika rocki nagu The Boss? Roll of the dice räägib kõike mänguri lootusetusest ja ilmus hinnatud plaadil Human Touch 1992. See segab täringumängu klassikalise eufoorilise rockiga.

”Well I’ve been a losin’ gambler

Just throwin’ snake eyes

Love ain’t got me downhearted

I know up around the corner lies

My fool’s paradise

In just another roll of the dice ”

Electric Light Orchestra – Poker

Progressiivse roki kombinatsioon viiulitega ja tšelloga on andnud Electric Light Orchestra muusikale ainulaadse koha. Viiendas stuudioalbumis ilmus see huvitav laul, mängurite huvist pokkeri vastu.

The game where gamblers rule the night And you get it , you know The joker’s closin ’in I know, you know, they know, we all know

Milline laul on teie kasiinoöö jaoks parim?

Kui rääkida kasiinomängudest, siis lähevad mõtted kohe Las vegae poole, kuid tegelikult on suurepärane mängida ka kodus. Tänapäeva kaasaegne tehnoloogia võimaldab teil lihtsalt ja mugavalt mängida kasiinos otse arvutist, tahvelarvutilt ja mobiiltelefonilt. Kui olete huvitatud oma õnne proovile panemisest, saate teada kõike eesti kasiinodest Casinosenpai lehelt, mis on teinud ülevaate eesti kasiinodest ja annab soovitusi, millist neist kasutada kui peaks olema huvi olema näiteks spordiennustus panuste peale tegemisest.

Seejärel lihtsalt otsige üles oma lemmik muusikakogu, käivitage stereoseadmes olevad laulud ja proovige oma õnne. Võibolla Lady Fortune naeratab teile täna?

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare