spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
RSEesti naiskond sai teada vastased Euroopa meistrivõistlustel

Eesti naiskond sai teada vastased Euroopa meistrivõistlustel

Kolmapäeval, 23. jaanuaril loositi naiste võrkpalli Euroopa meistrivõistluste alagrupid. Eesti koondis loositi C-alagruppi koos Ungari, Hollandi, Horvaatia, Aserbaidžaani ja Rumeeniaga. Sealjuures oli Eesti nendest riikidest kõige madalamas tugevusgrupis. C-alagrupi mängud peetakse Ungari pealinnas Budapestis. Euroopa meistrivõistlused saavad alguse tänavu 23. augustil ning kestavad 8. septembrini. Igast kuueliikmelisest alagrupist pääseb kaheksandikfinaali neli paremat. Eesti koondises mängib mitmeid Kohila taustaga mängijaid.
Alagruppide koosseisud:
A Türgi, Serbia, Bulgaaria, Prantsusmaa, Soome, Kreeka
B Poola, Itaalia, Belgia, Ukraina, Portugal, Sloveenia
C Ungari, Holland, Horvaatia, Aserbaidžaan, Rumeenia, Eesti
D Slovakkia, Venemaa, Saksamaa, Valgevene, Hispaania, Šveits
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused