4.4 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSRiia VEF-ilt tuli kodusaalis vastu võtta valus kaotus

Riia VEF-ilt tuli kodusaalis vastu võtta valus kaotus

Rapla KK

AVIS UTILITAS Rapla korvpallimeeskond võttis täna kodusaalis vastu Riia VEF-i meeskonna. Eesti-Läti korvpalliliiga teise asetusega tiimilt tuli tasavägise mängu järel vastu võtta valus 71:77 kaotus.

Mängu esimestel minutitel võttis külalismeeskond initsiatiivi enda kätte ning veidi enne veerandi keskpaika olid tablool nende 11:3 edunumbrid. Selle peale ärkas ka kodumeeskond ning selgelt otsustati, et aitab nüüd küll. Mängu kontroll haarati enda kätte ning tugeva 13:3 spurdiga võeti napp veerandivõit, 16:13. See tõotas mängu jaoks head!

Teisest veerandist alates kohtumine võrdsustus. Mängiti sisuliselt punkt-punktis – nii mõlema poole õnnestumistele kui eksimustele oli vastastel peagi samaväärne vastus valmis. Poolajapausile suundudes näitas skoor samuti mängupildi võrdsust, Rapla juhtimas ülinapilt, 37:36. Kolmas veerand kulges eelmisega sisuliselt identses tempos. Niipea kui emb-kumb osapool väikse edu sisse mängis, tulid vastased jälle järgi. Veerandi lõpuks oli Rapla fännide suurimaks rõõmuks 2-punktises eduseisus, 58:56.

Otsustav viimane neljandik läks esialgu suurepäraselt. Mõne minutiga oli Rapla eduseis suurenenud 5 punktile ning lootused olid juba õigustatult kõrged. Õige pea näitas aga Riia VEF, miks neil õigupoolest tabelis vaid 2 nappikaotust kirjas on – endale omaselt tugeva lõpetusega nulliti Rapla edu sama kiirelt kui see saavutati, ning veerandi keskpaigaks olid tablool juba VEFi napp edu, 70:69. Paraku kodumeeskonnal Läti ühe tugevaima satsi vastu viimasteks minutiteks enam tagasitulekuks piisavalt jõudu ei jagunud ning vähehaaval läksid külalised ikkagi kõige olulisemal ajal eest. Mängu lõppskoor kodumeeskonna poolt vaadates 71:77.

Rapla meeskonna olulisimad lülid olid täna väljakul 18 punkti ja 2 lauapalli toonud Ervins Jonats, 15 punkti, 7 lauapalli lisanud Ronald Delph ja 13 punkti, 8 lauda ja 6 korvisöötu kirja saanud Dominique Hawkins.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused