21.1 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Uus Kehtna Elamu OÜ juht on Raul Aarma

Alates neljapäevast, 24. jaanuarist juhib Kehtna Elamu OÜ-d Raul Aarma.

Varem töötas ta Lääne päästekeskuse Raplamaa päästepiirkonna juhatajana, kus tema viimane tööpäev oli 3. jaanuaril. Kehtna vallavanem Indrek Kullam ütles, et Aarma oli sellele ametikohale parim valik. Uue juhi esmane ülesanne on Kehtna ning Järvakandi kommunaalide ühendamine. Samuti on tema ülesanne tagada, et Kehtna piirkonna elanikel voolaks kraanis puhas vesi. Kehtna Elamu põhitegevusalad on vee- ja kanalisatsiooniteenuse osutamine.
Parasjagu on pooleli kohtuasi, milles süüdistatakse Kehtna Elamu OÜ endist juhti Aivo Tuurmad asutuse vara omastamises. Vallavanem Kullam sõnas, et selle temaatikaga ei pea Raul Aarma tegelema hakkama.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised