spot_img
-3.4 C
Rapla
Pühapäev, 27 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSTurismimessil esindavad Raplamaad missid

Turismimessil esindavad Raplamaad missid

Eesti suurimal turismimessil Tourest 2019 on väljas ka Rapla maakonda tutvustav väljapanek. Selle eest on hoolitsenud Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus. Siinsete ettevõtjate pakkumisi tutvustavad laupäeval, 9. veebruaril Miss Raplamaa 2019 kandidaadid.
Projekti eestvedaja Jaune Riim ütles, et kui kellegi tervis alt ei vea, siis on kohal kõik kümme missikandidaati. Igaüks neist saab üle õla lindi, millele on kirjutatud ühe Raplamaa ettevõtte nimi. Misside ülesanne ongi messikülastajatele sellest ettevõttest rääkida.
Hüüdlausena kasutatakse fraasi: “Rabavalt ilus Raplamaa”. Jaune Riim selgitas, et kuna meil on kaunid tüdrukud ja kaunis loodus, siis on hea need kaks ühendada. Raplamaa väljapanekut turismimessil kaunistab fotograaf Siim Solmani foto Mukri rabast.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused