14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSIlusalong Floris on nüüd litsentsiga tervishoiuteenuse pakkuja

Ilusalong Floris on nüüd litsentsiga tervishoiuteenuse pakkuja

Mari Tammar

Jaanuaris andis terviseamet Raplas ja Kohilas tegutsevale ilusalongile Floris välja tähtsa litsentsi, mis lubab salongis teha esteetilisi mittekirurgilisi meditsiinilisi protseduure, mida täna kehtiva seadusandluse järgi tohivad teha ainult litsentseeritud tervishoiuteenuse pakkujad.

Need keerulise nimega teenused on eelkõige kõik ilusüstid, happekoorimine, fotonoorendus ja epilatsioon, nõelravi ning muud sarnased protseduurid. Hetkel on Floris ainuke Rapla maakonna ilusalong, kellel vastav litsents olemas on.
Florise juhataja Ave Tislar ütles, et kogu litsentsitaotlemise protsess kestis muutuvate seaduste tõttu ühe aasta. „Selleks, et seda lintsentsi saada, peab ilusalong vastama väga mitmele tingimusele. Esiteks on vaja, et meil oleksid olemas vastavate diplomitega töötajad, kes võivad neid protseduure läbi viia. Samuti peab tööl olema vähemalt üks arst ja meditsiiniharidusega inimesed. Meil on arstina tööl Pille Ambur. Samuti peavad ruumid vastama tingimustele. Meile kohanduvad kõik tervishoiuasutuse nõuded. Nende kontrollimiseks käisid meil kahel korral ka kontrollid, kes vaatasid üle meie ruumide, masinate, teenuste ja toodete vastavuse nõuetele,” rääkis Tislar.
Selleks, et seda litsentsi saada, peab ilusalong olema ligipääsetav ka ratastoolile. Juhul kui salong asub teisel korrusel, peab majas olema lift. Küsimusele, kas Florisel on ka ratastoolis kliente, vastas Tislar jaatavalt ning rääkis, et ratastooliga klientide teenindamiseks tegid nad Rapla ilusalongis ka ümberehituse.
Litsents õnnestus salongil saada esimesel korral. Juhul kui litsentsi ei oleks väljastatud, ei tohiks salongis ka ilusüste teha, tugevaid happeid kasutada jms. Ühesõnaga, see piiraks oluliselt pakutavaid teenuseid.
Seoses litsentsi saamisega plaanib Florise Rapla salong muuta ka nime ning asendada olemasolev Floris ilukliinikuga. Samuti võimaldab see litsents Ave Tislari sõnul juurde võtta uusi teenuseid ja täiendada olemasolevat aparatuuri meditsiiniliste masinatega.
Hetkel on kahe salongi peale Florisel ligikaudu 2500 püsiklienti.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare